Pihasuunnittelu

Kaipaako pihasi kunnostusta, ideoita tai täydellistä muodonmuutosta?
Jos vastaus on kyllä, kannattaa kääntyä Pihasuunnittelijan / Piharakennuskonsultin puoleen.

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy laatii pihastasi suunnitelman sekä tarjouksen pihasi rakentamiseen tarvittavista materiaaleista. Pihasuunnitelman valmistuttua annamme tarvittaessa tarjouksen myös asennustyöstä.

Meiltä saat myös ideoita ja neuvoja pihasi uuden ilmeen toteutukseen sekä asiantuntevat ohjeet asennustyötä varten.

Pihakivien myyntinäyttelyssämme sinulla on mahdollisuus suunnitella unelmiesi piha ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella.

Suoritamme myös puolueetonta konsulttipalvelua esim. riitatilanteissa.

Hyvin tehty pihasuunnitelma takaa pihasi käytännöllisyyden ja oikeanlaisen näyttävyyden. Lisäksi kustannukset pystytään arvioimaan tarkasti etukäteen, jolloin turhilta investoinneilta vältytään.


Kiveyssuunnitelmaa varten tarvitset:

- Mittakaavassa olevan asemakaavapiirustuksen tontistasi, mielellään digitaalisessa muodossa. Tämän saat oman kuntasi kiinteistö- tai kaavoituslaitokselta.
- Ennen suunnitelman laatimista käymme kanssasi tekemässä katselmuksen työkohteesta. Keskustelun ja katselmuksemme perusteella laadimme sinulle suunnitelman pihan rakenteista, muodoista, kiveyksistä, reunoista, puista ja pensaista jne., sekä tarjouksen tarvittavista materiaaleista ja tarvittaessa myös urakoinnista.

Tiedustelut:

Petri Engström
gsm: 0400 997 674
e-mail: etunimi@turunreunakivi.fi

© Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy