Liuskekivet

Liuskekivi on näyttävä ja elävä materiaali, joka kertoo laadusta. Se sopii kaikkiin ympäristöihin, eikä ajan kuluessakaan heikkene tai menetä kauneuttaan. Verhouskiviä käytetään niin ulkona kuin sisälläkin. Sillä pinnoitetaan niin portaita, sokkeleita, takkoja kuin saunojen ja pesuhuoneiden seiniäkin. Pihakivillä rakennetaan kauniita patioita, sekä polveilevia polkuja vaikkapa rantasaunalta laiturille.

Alajärven harmaa moniväriliuske

Kiven yleisväri tumman harmaa jossa punertavia juonteita. Paksuus 30-50 mm.

38,00 € / m² (Täysin lavoin)

42,00 € / m² (Irto m²)Lisätietoja

Määrä:
--


Alajärven harmaa ympäristöliuske

Kiven yleisväri tumman harmaa jossa punertavia juonteita. Pihakivi 30-50 mm. Pinnaltaan epätasainen liuskekivi.

32,00 € / m²Lisätietoja

Määrä:
--


Liuskekivi Sisu L, Oriveden Musta 30-50mm

Oriveden musta Sisu liuskekivi on kotimainen Orivedeltä käsin louhittu tumma liuske. Oriveden liuskekivi poikkeaa muista liuskekivistä upealla luonnonmukaisella muodollaan ja kauniilla mattaisella, mutta kuitenkin valoa heijastavalla pinnallaan. Tästä syystä Sisu Orivesi Musta Liuskekivi onkin Suomen suosituin liuskekivi! Liuskekiven grafiitinharmaa ja märkänä lähes musta pinta ei pelkää kovaakaan rasitusta. Orivesi Musta liuskekivi sopii erinomaisesti myös alueille, joissa on ajoneuvoliikennettä. Alle 25 mm paksut kivet asennetaan aina laastiin, jolloin pohjatyöt on tehtävä huolella. Yli 25 mm liuskekivet voidaan asentaa kivituhkalle.

Liuskekivi L soveltuu parhaiten liuskekivipatioiden ja liuskekivipolkujen tekemiseen. Yli 2,5 cm paksu liuskekivi asettuu hiekkaan tai kivituhkaan helposti, joten se pystytään asentamaan vakaasti. Liuskekivi L on yleisin pihaliuskeiden koko, sillä se sopii moneen eri käyttötarkoitukseen erinomaisesti.

40,00 € / m² (Täysin lavoin)

45,00 € / m² (Irto m²)Lisätietoja

Määrä:
--


Liuskekivi Kavalan Harmaa 3-4cm

42,00 € / m² (Täysin lavoin)

47,00 € / m² (Irto m²)Lisätietoja

Määrä:
--


Askelkivi Kavalan askel XL

Reilustin isompi polkukivi! Liuskekivinen askelmakivi on rennon tarhurin valinta. Kiven koko 30 cm ylöspäin. Muoto vaihtelee pyöreästä ovaaliin monimuotoiseen. Timanttiharjatut reunat antavat pehmeän oloasun liuskekiviaskelmalle.


20,00 € / kpl
Määrä:
--


Alta-liuskekivi

Tasavahva, näyttävä liuskekivi piha-alueille, poluille ja patioille. Paksuus 30-40 mm tai 20-30 mm.

49,00 € / m²Lisätietoja

Määrä:
--


Himalajan musta 600x300x30

Liuskemestareiden Himalaja® -sarjaan kuuluvat liuskekivilaatat ovat aidosta mustasta liuskekivestä sahaamalla tehtyjä kivilaattoja. Kiven näkyviin jäävä pinta on käsityönä kiilalla halkaistu. Kivilaatan alapinta on jyrsitty, jolloin kivestä saadaan lähes tasapaksu. Paksuuskalibroitu liuskekivilaatta on helppo ja nopea asentaa. Kiven väri säilyy lähes muuttumattomana vuodesta toiseen.

Musta liuskekivimateriaali on ammattitaidolla valikoitu. Kiven erittäin suuri taivutuslujuus ja kiven tiiveys takaavat erittäin hyvän kestävyyden. Luonnonkivissä, kuten myös liuskekivissä, saattaa esiintyä luonnollista värimuutosta, kuten esimerkiksi pinnan ruostumista tai kalkin muodostumista. Himalaja® liuskekivissä pinnan värimutokset ovat hyvin vähäisiä.

2 cm ja 3 cm paksut kivilaatat voidaan asentaa suoraan hiekan päälle, mutta suosittelemme kivien asentamista maakosteaan betoniin. Oikein asennettuna kivi soveltuu myös paikoitusalueille. Vain 3cm paksulla liuskekivilaatalla voidaan pinnoittaa muun muassa sisäänkäynnit, autopaikat ja terassit. Laatat soveltuvat myös käytettäväksi pihamuurien kansikivenä.

Ainoastaan tilauksesta.

85,00 € / m²Lisätietoja

Määrä:
--


Liuskekivi Lappi, Lokan valkoinen

Lappi-liuskekivi on Suomen Lapista louhittu valkoinen liuskekivi. Kotimainen Lappi liuskekivi erottuu edukseen muista liuskeista sen välkehtivän valkoisen pinnan vuoksi. Vaikka liuskeen väri onkin vaalea, kvartsiittiliuskeen tiiviin pinnan vuoksi kivi ei ime likaa itseensä. Tämä helpottaa valmiin kivipinnan puhtaanapitoa.

Lappi pihaliuske soveltuu pihojen ja puutarhojen eri pintoihin. Käyttökohteita liuskekivellä ovat muun muassa terassit, patiot, sisäänkäynnit ja portaat. Oikein asennettuna liusketta voidaan käyttää myös ajoväylillä. Pihaliuskeen asennus voidaan toteuttaa joko asentamalla kivet hiekkapohjalle tai haluttaessa laastiin. Laastiasennusta varten maapohjan tulee olla routimaton.

Paksuus 3-5 cm. Ainoastaan täysin lavoin tilauksesta.

58,00 € / m²Lisätietoja

Määrä:
--


Liuskekivi Karhu, Paljakan Pronssi

Karhu liuskekivi on kotimainen Kainuun Puolangalta louhittu luonnonkivi. Karhu liuskeen erikoisuutena voidaan pitää sen lämmintä, monisävyistä värimaailmaa. Kiven pinnan pronssisten sävyjen kirjo on laaja ja hyvin elävä.

Karhu pihaliuske soveltuu käytettäväksi pihoissa ja puutarhoissa muun muassa patioiden, polkujen ja terassien pinnoitteena. Oikein asennettuna liusketta voidaan käyttää myös ajoväylillä. Pihaliuske voidaan asentaa hiekkapohjalle tai haluttaessa laastiasennuksena, mikäli tarvittavat pohjatyöt on tehty mahdollistaen laastiasennuksen. Laastikiinnitys vaatii routimattoman maapohjan. Lisätietoa asennustavoista voit kysyä myynnistämme.

Paksuus 30-60mm.

Ainoastaan täysin lavoin tilauksesta.

50,00 € / m²Lisätietoja

Määrä:
--


Pihtiputaan hopealoimu

Suomalainen kiviharvinaisuus, jossa pehmeän harmaalla pohjalla on kaunis puumainen kuvio, ja joka valon sopivasti osuessa saa upean hopeisen välkkeen. Pihakivi 30-60 mm.

Ainoastaan täysin lavoin tilauksesta.

Pyydä tarjous.Lisätietoja
Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta.
Mikäli haluat tilata tuotetta, ota yhteys myyntiimme:
e-mail: info@turunreunakivi.fi, p. 0400 997 674.

Nilsiän kvartsiittiliuske

Pihakivi 30-50 mm

Ainoastaan täysin lavoin tilauksesta.

Pyydä tarjous.Lisätietoja
Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta.
Mikäli haluat tilata tuotetta, ota yhteys myyntiimme:
e-mail: info@turunreunakivi.fi, p. 0400 997 674.
© Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy