Luonnonkivimuurit

Muurikivi Sisu, Muurilouhe M

Muurilouhe Sisu on Oriveden liuskekivestä valikoitua kivilouhetta käytettäväksi luonnonkivimuureihin. Muurilouheen pinnassa on aika ajoin rusehtavia värejä mutta joukossa on myös täysin mustia kiviä.

Muurilouheella voidaan tehdä tukimuureja jopa metrin korkeuteen asti ilman laastia. Kivimuuri, jossa laastia ei käytetä sidosaineena, kestää hyvin maan routaliikkeitä. Tällöin muuria ei tarvitse vältämättä perustaa kovin syvään vaikka kohteessa maa olisikin routivaa. Laastikiinnitys vaatii routimattoman maapohjan. Lisätietoa asennustavoista voit kysyä myynnistämme.

225,00 € / lava

Muurikiven menekkitaulukko:

114Lisätietoja
Täysi lava

Määrä:
--


Muurikivi, Orivesi Neva M

Oriveden liuskekivestä valikoitu Neva muurikivi on perinteistä muurilouhetta säännöllisempää. Valikoidumman kiven asentaminen on huomattavasti nopeampaa, sillä kiviä ei tarvitse muokata juurikaan asennuksen yhteydessä. Neva muurikivessä värivaihtelua on ruskeasta mustaan.

Käyttökohteita Neva muurikivellä ovat muurit, aidat ja julkisivut. Lisätietoa Neva muurikivestä voit kysyä mynnistämme.

Muurikivet on pakattu noin 1/2m3 kuormalavoille.

300,00 € / lava

Muurikiven menekkitaulukko:

114

Piiloon jäävässä osassa muurin taustalla voidaan käyttää myös edullisempaa muurilouhetta. Esimerkiksi Muurilouhe M-tuotetta.Lisätietoja
Täysi lava

Määrä:
--


Muurikivi Vuono S

Muurikivi Sisu Vuono on Oriveden mustasta liuskekivestä koneellisesti murtamalla toteutettua muurikiveä. Sisu Vuono muurikiven pinta on väriltään pääsääntöisesti musta, mutta joissakin kappaleissa saattaa olla tumman sävyn lisäksi hieman ruskeaa. Oriveden tumma Vuono S-muurikivi soveltuu muun muassa reunakiveksi, mataliin tukimuureihin, aitamuureihin ja piha-alueiden rajauksiin. Korkeampaa muuria toteutettaessa sekoitetaan S- ja L-muurikiviä keskenään. Sisu Vuono muurikivestä saa nopeasti toteutettua esimerkiksi aitamuuria. Lisätietoa Sisu Vuono muurikivestä voit kysyä myynnistämme.

Puolen kuution pakkauksella tekee n. 2-4 m2 yhden kiven levyistä (8-15cm) kivimuuria. Kivimuurin korkeuden kasvaessa täytyy muurin leveyttä kasvattaa, jolloin kiveä kuluu luonnollisesti enemmän. Kivimuurin leveyttä voidaan kasvattaa myös esimerkiksi muurin taustalle tehdyllä harkkomuurilla, mikä ottaa vastaan maanpaineen. Muurin piiloon jäävällä taustalla voidaan käyttää myös edullisempaa Sisu Louhe M kiveä.

680,00 € / lava

Muurikiven menekkitaulukko:

114Lisätietoja
Täysi lava

Määrä:
--


Muurikivi Vuono L

Oriveden mustasta liuskekivestä murrettu muurikivi luonnonkivimuureihin.

650,00 € / lava

Muurikiven menekkitaulukko:

114

Piiloon jäävässä osassa muurin taustalla voidaan käyttää myös edullisempaa muurilouhetta. Esimerkiksi Muurilouhe M-tuotetta.
Lisätietoja
Täysi lava

Määrä:
--


Lohkarekivimuuri

Lohkarekivimuuri on vapaamuotoisista lohkopintaisista louhekivistä sommiteltu tukimuuri tai kivimuuri. Sekä tuki- että kivimuurin voi tehdä myös loivasti kaarevaksi. Täysin luonnonkivestä tehtyjen lohkarekivien elinkaari on ikuinen. Lohkarekivien näkyvä julkisivu on lohkopintainen ja siinä ei ole kiilaporan jälkiä. Kiviä ei ole viimeistelty ja tarvittava viimeistely tehdään vasta asennuksen yhteydessä.

186,00 € / 1000kg suursäkkiLisätietoja
suursäkki

Määrä:
--


Muurikivi 600x300x270

Massiivinen graniittimuurikivi

77,50 € / kpl
Määrä:
--


Muurikas graniittimuurikivi

Muurikas-muurikivi on harkkomainen graniittimuurikivi. Muurikas sopii matalien muurien rakentamiseen ja reunuksien tekemiseen. Kivi on kaikilta pinnoita viimeistelty, joten sen voi asentaa kuinka päin tahansa. Kiven koko 140x140x280 mm. Kiven kaksi pitkää sivua on viimeistelty hakkaamalla, muut pinnat ovat lohkottu.

12,00 € / kpl

Täysin lavoin (lavalla 105 kpl) 10,00 € / kplharmaa

Määrä:
--


Muurikivi Tahko, Nilsiän kvartsiitti

Tahko Multicolor on Nilsiästä louhittu monivärinen liuskekivi. Kivi sopii erityisen hyvin muureihin, sillä kivi on luonnostaa kantikasta. Kiven muoto tekee siitä helposti asennettavan. Muurikiveä on saatavissa kolmea eri kokoa M ja XL muurikivet on murrettu ns. kivigiljotiinilla. Muurikivi Natur on luonnolouheesta käsin valikoitu muurikivi.

Toimitus täysin lavoin.

113

 

Pyydä tarjousLisätietoja
Tuotetta ei saatavilla verkkokaupasta.
Mikäli haluat tilata tuotetta, ota yhteys myyntiimme:
e-mail: info@turunreunakivi.fi, p. 0400 997 674.

Pihtiputaan hopealoimu muurikivi 6,5-9 cm syvä

Muurilohkokivi (MLK8) on verhomuurausten materiaali. Kiven molemmat reunat ovat murrettuja. Paksuus 40 – 60 mm, leveys 65 – 90 mm.

Kivestä voidaan rakentaa myös pieniä istutusaltaanreunuksia päällekkäin latomalla.

 € / metriTuotetta ei saatavilla verkkokaupasta.
Mikäli haluat tilata tuotetta, ota yhteys myyntiimme:
e-mail: info@turunreunakivi.fi, p. 0400 997 674.

Pihtiputaan hopealoimu muurikivi 11-14 cm syvä

Muurilohkokivi (MLK13) on verhomuurausten materiaali. Kiven molemmat reunat ovat murrettuja. Paksuus 40 – 60 mm, leveys 110 – 140 mm.

Kivestä voidaan rakentaa myös pieniä istutusaltaanreunuksia päällekkäin latomalla.

 € / metriTuotetta ei saatavilla verkkokaupasta.
Mikäli haluat tilata tuotetta, ota yhteys myyntiimme:
e-mail: info@turunreunakivi.fi, p. 0400 997 674.
© Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy