Toimitusehdot

Toimitusehdot:

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin sekä kirjoitusvirheisiin. Epäselvissä virhetilanteissa asiasta sovitaan tilaajan kanssa ennen toimitusta.

Kaikki verkkosivuilla ja verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Ostajan on tarkistettava toimitetut tavarat välittömästi, ja ilmoitettava virheistä/puutteista viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. 

Toimitettujen tavaramäärien oikeellisuudesta vastaa Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy. Tuotteissa olevista mahdollisista valmistevioista vastaa tuotetta valmistava tehdas. Kaikki reklamaatiot tulee kuitenkin tiedottaa Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy:n kautta, joka on tarvittaessa yhteydessä valmistavaan tehtaaseen. Tarvittaessa Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy pyytää valmistavaa tehdasta olemaan yhteydessä reklamoivaan tilaajaan.

Omistusoikeus toimitettuihin tuotteisiin säilyy myyjällä, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.

Toimitettuja tuotteita ei oteta palautuksena vastaan.

Maksutavat myymälässä ovat yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä erityistapauksissa lasku.

Verkkokaupassa maksutapana lasku 7 päivää netto tuotteiden toimituksesta.

Laskutettaviin tilauksiin lisätään 5,00 € laskutuslisä (ei verkkokaupassa).

Verkkokauppatilausten tilaajan luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastiedon tietokannasta. Mikäli tilaajalla on luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintä, tai muita luottotietoja heikentäviä asioita, laskutetaan tilattavat tuotteet ennakkolaskulla tilaajalta. Tällaisissa tapauksissa tilaajaa informoidaan erikseen ja tuotteiden toimitus tapahtuu vasta kun kauppasumma näkyy kokonaan suoritettuna myyjän tilillä.

Toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti 1 - 14 päivän välillä. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan kaupanteon yhteydessä tilaajalle. Verkkokaupassa arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilaajalle sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Mikäli toimitusaika-arvio on yli 14 päivää, on tilaajalla oikeus peruuttaa tilauksensa 2 vuorokauden kuluessa myyjän toimitusaika-arvion lähettämisestä.

Kuormalavoista ei peritä lavaveloitusta eikä niitä tarvitse palauttaa. Kuormalavojen omistusoikeus siirtyy tilaajalle, kun tilattujen tuotteiden kauppahinta on kokonaan maksettu. Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy ottaa tyhjät kuormalavat tarvittaessa vastaan osoitteessa Jousitie 1, 20760 Piispanristi. Tilaaja vastaa palauttaessaan kuormalavoja mahdollisista kuljetuskustannuksista. 

Kuljetuspalvelun tilatessaan, tilaajan on huolehdittava, että kulkuväylät ovat riittävät ajoneuvoyhdistelmällä purkupaikalle pääsemiseksi. Mikäli kohteeseen ei pääse ajoneuvoyhdistelmällä on siitä ilmoitettava myyjälle tilausta tehdessä. Mahdolliset telaukset (kuorman siirto perävaunusta vetoautoon), sekä purku useampaan paikkaan veloitetaan erikseen. 

Maa-ainesten peräkärryhinnat koskevat kiviainesten osalta normaalin henkilöauton jarruttomaan peräkärryyn kantavuuden perusteella laillisesti lastattavaa kuormaa (n.350-700kg). Hake-/kuorikekuormien osalta hinnat koskevat enintään 1m³ suuruista kuormaa.

 

 

© Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy