Luotokivi FO Hehku

37,10 

Luotokivi on helppo kuvitella myös urbaaniin kaupunkiympäristöön

Luotokivi on helppo kuvitella myös urbaaniin kaupunkiympäristöön, mihin se tuo henkäyksen luonnollisuutta ja kiireettömyyttä. Luotokiven muotokieli kumpuaa jylhästä suomalaisesta maisemasta. Murtuneet jäälautat ja rosoiset kallion halkeamat piirtyvät Luotokiven pintaan. Kivi on 80 mm paksu. Kivilavassa on 108 kpl peruskiviä ja 27 kpl päätykiviä. Päätykiviä riittää n. 8 m matkalle / lava. Päätykivillä voidaan toteuttaa kiveykseen suora reuna kolmelle sivulle. Huomioi siis ladontasuunta, kun aloitat tekemään kiveystä.

Luotokivi on helppo ja nopea asentaa.

Luotokivi saumataan kivituhkalla, menekki 10-15 kg/m². Pintakerroksen voi saumata halutessaan myös värillisellä saumaushiekalla; musta, luonnonharmaa. Vaihtoehtoisesti luotokivi voidaan saumata sidotulla sauma-aineella Grepur, menekki 12 kg/m².

Luotokivi ladontaohje

Tuotetunnus (SKU): luotokivi-1 Osasto:

Kuvaus

Koko 336x246x80
Paino kg/kpl 2,4 / 3,2 /4 / 4,8
Väri mustaharmaa, hiili, hehku
Menekki kpl/m2 18,26
Paino kg/m2 170
Määrä m2/lava 6,57
Paino/lava 1140

Luotokivi on luonnonliuskekiveä jäljittelevä betonikivi.

Luotokivessä on elävästä ladontakuviosta huolimatta käytännössä vain yhden mallista kiveä, joka asettuu vain yhteen asentoon Luotokiveä ladottaessa, joten sen asennus on helppoa, toisin kuin liuskekivellä.

luotokivi omakotitalo

luotokivi pihassa

Luotokivi on tasavahvuista kiveä

Laatoituksen alle voi tehdä muiden betonikivien tavoin tasaisen valmiin pohjan, jolle luotokivet ladotaan. Luotokivi on luonnonliuskekiveen verrattuna edullinen ja helppo, tyylistä kuitenkaan tinkimättä.

Lisätiedot

Paino 170 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...