Kotitaloudet

Kun talosi rakentuu paikalleen, muodostuu taloa ympäröivä alue lopulta osaksi kotiasi. Siis pihaksi. Rakennusta ympäröivä piha-alue on tärkeä ja erityistä huomiota vaativa kotisi osa. Pihahan on se, jonka päällä kotisi vanhenee kanssasi. Oikealla tavalla rakennettu piha kasvattaa ympäröimänsä rakennuksen elinkaarta sekä nostaa omistamasi kiinteistön arvoa. Lisäksi se voi hyvin suunniteltuna luoda talollesi näyttävän ja silti käytännöllisen alustan.

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy hoitaa pihanrakennuksen kaikki vaiheet, joko käsityönä tai koneellisesti, kohteen laajuudesta riippuen. Toimitamme raskaat pihakivet ja tarvittavat maamassat mahdollisimman lähelle työkohdetta, työhön vaadittavalla oikeanlaisella kalustolla. Kone- ja kuljetuskalustomme edustaa alansa uusinta tekniikkaa, joten pystymme takaamaan työn sujumisen ahtaissa ja kapeissakin tiloissa nopeasti ja vaivattomasti – pihaasi säästäen.

Kauttamme saat kokonaisvaltaisen toteutuksen seuraaviin projekteihin:

  • Pihalaatoitukset, reunakiveykset ja pengerrakenteet
  • Asfaltoinnit pohjatöineen
  • Kylvö- ja siirtonurmikot
  • Piha-alueen maanrakennustyöt, hulevesijärjestelmät, salaojitukset, rakenteiden kevennykset yms.
  • Piha-aidat, metalliverkkoaidat, puuaidat, alumiiniaidat automaattiportein, yms. aitarakenteet
  • Puutarhuripalvelut
  • Insinööri- ja asiantuntijapalvelut maan- ja pihanrakentamiseen liittyen

 

Mielikuva ja vaikutelma

Pihasi on se osa kotiasi, joka näkyy ulospäin. Se antaa kodistasi ensivaikutelman siellä vieraileville. Eihän kukaan saavu kotiisi kyläilemään ilman, että kulkisi pihasi kautta. Pihasi on myös viimeinen osa kotiasi, jonka vieraasi näkevät ja kokvevat poistuessaan. Muisto, joka jää viimeisenä mieleen. Anna vaikutelma, josta jää hyvä muisto. Teemme pihastasi kotisi kädenojennuksen, joka kutsuu vieraasi peremmälle.

Ulos syömään vaikka joka päivä

Koti on paikka, jossa tehdään asioita yhdessä. Paikka, jossa on tilaa nauttia ja elää. Paikka, jossa on hyvä olla ystävien ympäröimänä ja jakaa hyvää mieltä heidän kanssaan. Pihasi on osa kotiasi.

Meiltä saat myös ideoita ja neuvoja pihasi uuden ilmeen toteuttamiseen sekä asiantuntevat ohjeet asennustyötä varten, mikäli päätät ryhtyä itse toimeen.

Ota yhteyttä  Katso esite

Tutustu toteuttamiimme pihoihin

Ideapiha 1

Ideapiha 2

Ideapiha 3

Ideapiha 4

Ideapiha 5

Ideapiha 6