Hulevesikorjaustyöt

Hulevesien johtaminen tontilla turvalliseen paikkaan tai poistaminen tontilta kokonaan oikeaoppisesti on äärimmäisen tärkeää tonttisi ja rakennuksesi hyvinvoinnille. Katto- ja pintavedet voi olla joskus haastavia johtaa pois talon läheisyydestä, salaojien purkuputkesta puhumattakaan. Mutta kaikkeen on ratkaisu. Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy hoitaa pientalojen ja taloyhtiöiden hulevesijärjestelmien peruskorjaukset oikeaoppisesti ja ympäristöä säästävillä työkoneilla ja -tavoilla.

 

Mikä putki mihin?

Kattovesille, pintavesille ja salaojavesille on omat putkensa, kaivonsa, pumppunsa ja reittinsä. Konsultoimme sinua, mikäli oman talosi olemassa olevat ratkaisut arveluttavat tai harkitset niiden uusimista tai parantamista. Laadimme tarvittavan korjaussuunnitelman ja toteutamme urakan tehokkaasti.

Kaikkea hulevettä ei aina kannata johtaa viemäriin

Hulevesiä viemäriin johtamisen sijaan, hulevedet voidaan imeyttää maahan hallitusti erilaisten  hulvesikivien ja hulevesijarrusäiliöiden avulla. Näillä hulevedet imeytetään maahan hallitulle alueelle hallitulla nopeudella. Urakoimme myös hulevesien imeytysratkaisut alusta loppuun.

Meiltä saat myös ideoita ja neuvoja pihasi uuden ilmeen toteuttamiseen sekä asiantuntevat ohjeet asennustyötä varten, mikäli päätät ryhtyä itse toimeen.

Ota yhteyttä  Katso esite