Maanrakennus

Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy toteuttaa erilaiset maanrakennustyöt, oli kyseessä pieni tai suurempi projekti. Palveluihimme kuuluu kaikenkokoiset salaojitustyöt, hulevesityöt, piha-alueen kevennystyöt, kaivutyöt ja täyttötyöt. Tämän lisäksi erikoisosaamisemme on pintojen loppuunsaattaminen käyttövalmiiksi saakka. Toteutamme maanrakennustyöt nykyaikaisella ja kohteeseen sopivan kokoisella kalustolla, ympäristöä säästäen.

 

Oikea kalusto oikeassa paikassa

Piha- ja maanrakennusprojektien sujuvuudessa ja ympäristöystävällisyydessä ratkaisevassa asemassa on oikeanlainen kalusto ja oikeaoppiset työtavat. Pienen takapihan nurmikon muuttamiseen kiveykseksi tarvitaan pieni kaivinkone, pientalon salaojitukseen vähän isompi kone ja kerrostaloyhtiön piha- ja hulevesijärjestelmän peruskorjaukseen vielä isompi kone. Joskus tarvitaan ihan vain lapiota ja vahvaa selkää.  

Materiaalit kohteeseen kuin kohteeseen

Myös kuljetuskaluston tulee täyttää kohteen tarpeet. Jos kohteeseen ei pääse isolla kuorma-autolla tai tavarat täytyy saada edessä olevan esteen toiselle puolen, otetaan käyttöön pienet kuormaajat tai vaikka nostokourat. Tällöin vältytään turhilta ympäristön vaurioilta.

Kalustollamme toimitamme tuotteet ja materiaalit työkohteeseen tarpeen mukaan kippiautolla, nosturiautolla, koura-autolla, pienellä tai isolla kuormaajalla ja tarvittaessa vaikka dumpperilla tai kottikärryillä.

Meiltä saat myös ideoita ja neuvoja pihasi uuden ilmeen toteuttamiseen sekä asiantuntevat ohjeet asennustyötä varten, mikäli päätät ryhtyä itse toimeen.

Ota yhteyttä  Katso esite