Puutarhuripalvelut

Kasvit luovat miellyttävän tunnelman ympäristöönsä. Ne kuitenkin tarvitsevat asiantuntevaa hoitoa, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Ammattitaitoinen puutarhurimme perustaa puutarhasi tai pihapuusi, istuttaa kasvit ja taimet, hoitaa kasveja niiden vaatimalla tavalla, hoitoleikkaa puut ja pensaat oikeaoppisesti, ja pitää puutarhastasi huolta, kasveja kunnioittaen.

 

Kasvin elämä kanssasi alkaa istutuksesta

Jokaisella kasvilla ja taimella on omat vaatimuksensa kasvualustastaan. Joskus pelkkä multasäkki ja kuokka ei riitä. Tällöin puutarhurimme auttaa ja toteuttaa kasveillesi oikeanlaisen kasvualustan ja lähtökohdat kasvuun.

Puutarhuripalvelu helpottaa arkea

Kaikilla ei ole viherpeukaloa, jollain taas ei ole aikaa hoitaa kotipihan nurmikkoa, kasveja ja puutarhaa. Puutarhurimme auttaa. Turun Reunakivi -ja Laatta-asennus Oy tarjoaa apua pihakasvien ja viheralueiden hoitoon kertaluontoisesta nurmikon leikkuusta tai koristepuun hoitoleikkaamisesta kokonaisvaltaiseen puutarhuripalveluun.

Puutarhuripalvelut sisaryhtiö Engarea Oy:n toimesta

Engarea Oy on samaa yritysperhettä Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy:n kanssa ja sen takana toimivat samat yrittäjät. Engarea Oy on erikoistunut puutarha- ja viherhoitopalveluihin ja tämän vuoksi vastaa Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy:n toteuttamien kohteiden vihertöistä ja -hoidosta omana yksikkönään. Voit tutustua puutarhuripalveluihimme tarkemmin Engarea Oy:n omilla sivuilla.

Meiltä saat myös ideoita ja neuvoja pihasi uuden ilmeen toteuttamiseen sekä asiantuntevat ohjeet asennustyötä varten, mikäli päätät ryhtyä itse toimeen.

Ota yhteyttä  Katso esite