Asfaltoinnit

Piha-asfaltti vaatii aina tukevan ja tasaisen perustan. Vanhaakin asfalttia uusiessa usein joudutaan vanha asfaltti poistamaan kokonaan ja pohja tasaamaan uudestaan. Turun Reunakivi- ja Laatta-asennus Oy toteuttaa piha-asfaltoinnit pohjatöineen alusta loppuun kohteeseesi sopivalla kalustolla. Myös pienet asfalttilipat ja -alueet.

 

Kiven ja asfaltin yhdistelmä

Isoilla piha-alueilla on ymmärrettävää, että pihaan halutaan yhdistää kivi- ja asfalttipintoja. Pohjatyöt ovat asfaltille ja kiveykselle samanalaiset, joten kauttamme saat kätevästi sekä kiveyksen että asfaltin yhdellä kertaa toteutettuna .

Kerralla tehty, eheä lopputulos

Kun pihasi laatoitustyö ja asfaltointi suoritetaan samalla kertaa saman urakoitsijan toimesta, saavutetaan paras mahdollinen lopputulos pinnan tasaisuuden ja rakenteiden yhteensopivuuden kanssa. Turun Reunakivi -ja Laatta-asennus Oy toteuttaa kaikki pihasi pinnat yhtenä urakkana.

Meiltä saat myös ideoita ja neuvoja pihasi uuden ilmeen toteuttamiseen sekä asiantuntevat ohjeet asennustyötä varten, mikäli päätät ryhtyä itse toimeen.

Ota yhteyttä  Katso esite