Liuskekivi Sisu, Oriveden Musta 10-30mm

48,30 

Sisu-liuskekivi on kotimainen Orivedellä valmistettu luonnonkivilaatta. Kiven musta ja kimalteleva väri sopii hyvin Suomalaiseen maisemaan. Perinteinen Sisu liuskekivi on Suomen käytetyin liuskekivi rakentamisessa. Kiven ajattomuuden vuoksi, eri tavoin asennettuna, käyttökohteeseen saadaan luotua hyvin moderni tai perinteikäs tunnelma oman maun mukaan.

Sisu-lattialiuskekivi on valikoitua kiveä, joten se soveltuu hyvin käytettäväksi lattiapinnoitteena. Liuskekivi ei ole märkänäkään liukas, joten se soveltuu hyvin myös märkätiloihin. Lisätietoa Sisu liuskekivestä ja asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

Liuskekivi Sisu M koko soveltuu parhaiten käytettäväksi laastiasennuksissa esimerkiksi betoni- tai harkkopintojen verhoilussa. Ohut liuskekivi M sopii myös askelmiksi tai koristeeksi esimerkiksi kukkapenkkiin tai nurmikolle. Kivi kestää hyvin ihmisen painon, mutta piha-asennuksissa suosittelemme yli 2,5 cm paksujen liuskekivien käyttöä. Alle 2,5 cm paksuja liuskekiviä tulisi käyttää kivituhka-asennuksissa vain erikoistapauksissa.

46,00 € / m²

Osasto:

Kuvaus

Menekki kpl/m2 5-11
Määrä m²/lava 20
Paino/lava n.900kg